2023-07-13 07:46Pressmeddelande

Vendre lanserar ny Suite: “Vill göra den senaste teknologin tillgänglig för alla företag”

Vendre SuiteVendre Suite

Endast sex månader efter att Vendre blev förvärvade av nederländska Optimizers lanseras nya produkter på den svenska marknaden. Vendre Suite är en helt ny paketering som kombinerar flera kraftfulla verktyg och funktioner med målet att hjälpa företag att optimera, effektivisera och maximera sin digitala försäljning. Inför lanseringen har befintliga funktioner paketerats om, dessutom släpps en helt ny integrationsplattform med fokus på ERP integrationer, en säljapp och en ny sökmotor.

"Vi är stolta över att presentera Vendre Suite för marknaden. Tack vare bredden i vår nya produktportfölj har vi nu möjlighet att hjälpa företag, oavsett hur långt de kommit i sin e-handelssatsning. Att samtliga produkter är samlade i en och samma plattform underlättar för våra användare att bygga sömlösa köpupplevelser för sina kunder” säger Erik Brandt, CRO på Vendre.

Vendre Suite är utformad för att passa företag i alla storlekar och branscher. Det nya upplägget består av tre olika paket och sex stycken moduler som kan kombineras efter behov: Vendre Integration Hub, Vendre eCommerce, Vendre PIM, Vendre Sales, Vendre CMS och Vendre OMS. Samtliga moduler kommer i ett flertal olika nivåer, vilket gör det enkelt för e-handlare att börja smått för att sedan skala upp och växa tillsammans med Vendre. Att samtliga verktyg är tillgängliga via en och samma plattform minskar dessutom tidskrävande admin och är betydligt mycket mer kostnadseffektivt.

“Vi har alltid haft visionen att göra den senaste teknologin tillgänglig för alla företag, och inte endast de med absolut störst budget. Med denna Suite jämnar vi ut spelplanen på marknaden. Där alla från SMB till Enterprise har möjlighet att skapa en komplett men samtidigt skalbar lösning” avslutar Erik Brandt. 

För mer information om Vendre Suite och dess funktioner, besök https://vendre.se/priser/.

 


Om Vendre

Vendre är en standardiserad lösning som du kan starta med - eller byta till - och fortsätta växa med. Vendre är skalbart och du lägger till funktioner ju mer du växer. Oavsett om det är integrationer, avancerade funktioner för B2B-försäljning eller om du ska synas och sälja mest till privatpersoner.


Kontaktpersoner

Malin Eliasson
Marknad & kommunikationsansvarig
Malin Eliasson