2018-04-09 11:22Pressmeddelande

Vendre lanserar "drag and drop" för e-handlare

null

Marknadens smidigaste verktyg är lanserat. Vendres nya "drag and drop" funktion gör att e-handlare nu själva enkelt kan anpassa & påverka innehållet i hela e-handel. Sätt dig ner, titta och njut.

Vi såg behovet växa fram mer och mer, att e-handlare behöver kunna jobba smidigare och snabbare med nyheter, sortiment, innehåll och anpassa sin design, berättar Karl Kihlbom, VD på Vendre.

Framgångsrika e-handlare byter innehåll på startsidan ofta, upp till varje vecka. Detta gör att kunderna i butiken känner förändring samtidigt som de känner igen sig längre ner på startsidan. Men många e-handlare sitter i allt för svåra eller sega system för att snabbt kunna anpassa sin egen sida och hålla den uppdaterad och levande. 

Med Vendres nya “drag and drop” bygger e-handlare sina startsidor, kampanjer, guider och informationssidor direkt i sin butik, utan att behöva använda en enda kodrad berättar Karl.

Att skapa en ny kampanjsida behöver inte ta längre tid än 10 minuter med att hitta bild, dra in olika passande block, skapa text och tydlig CTA till försäljning. Det gör att du snabbt får ut en landningssida som dels är unik och framförallt ger besökaren relevans från den kampanj som kunden kommit in i butiken från tex facebook, instagram, influencers eller Google annonsering. 

Mer information: https://vendre.se/drag-drop


Om Vendre

Vendre är en standardiserad lösning som du kan starta med - eller byta till - och fortsätta växa upp tills du omsätter en halv miljard. Vendre är skalbart och du lägger till funktioner ju mer du växer. Oavsett om det är integrationer, avancerade funktioner för B2B-försäljning eller om du ska synas och sälja mest till privatpersoner.


Kontaktpersoner

Malin Eliasson
Marknad & kommunikationsansvarig
Malin Eliasson
Gabriel Nordström
CCO & Delägare
Gabriel Nordström