2023-05-24 13:10Pressmeddelande

Vendre ingår partnerskap med Qliro

Vendre & Qliro

Vendre introducerar nu Qliro som ytterligare en betalpartner på vår e-handelsplattform. Qliro har ett brett utbud av många populära globala och lokala betalningsalternativ för både B2B och B2C. Genom att använda Qliro Checkout i kombination med nShift kan e-handlare presentera träffsäkra och relevanta leveransalternativ direkt i kassan.

"Vi på Vendre är glada över att hälsa Qliro välkomna som vår nya partner på plattformen. Tillsammans delar vi en gemensam syn på utvecklingen av e-handelsmarknaden. Vi ser fram emot att kunna erbjuda våra kunder en säker och sömlös betalningslösning genom Qliro och samtidigt utöka vårt produktutbud för att uppfylla deras förväntningar.” säger Tobias Boström, Partneransvarig på Vendre.

Utöver populära betalalternativ, sömlös kundidentifikation, upsell funktionalitet bland annat för att öka konverteringen har Qliro även funktioner för ålderskontroll och för att motverka bedrägerier, med målet att säkerställa en trygg och säker betalupplevelse för sina användare. 

“Vendre tillhandahåller moderna och snabbväxande lösningar för framgångsrik e-handel. Kombinerat med Qliros kompletta betallösning ser vi en stark potential för våra gemensamma stora och små e-handlare att maximera sin tillväxt. Vendre är på många sätt en väldigt bra match för oss och vi ser fram emot att utveckla samarbetet tillsammans med våra e-handlare i fokus." fortsätter Jesper Mellberg, Head of Partnerships & SME Sales, Qliro. 

Vi är stolta över att ha inlett detta nya samarbete med Qliro och ser fram emot att fortsätta arbeta tillsammans.

För mer information om Qliro klicka här.


Om Vendre

Vendre är en standardiserad lösning som du kan starta med - eller byta till - och fortsätta växa upp tills du omsätter en halv miljard. Vendre är skalbart och du lägger till funktioner ju mer du växer. Oavsett om det är integrationer, avancerade funktioner för B2B-försäljning eller om du ska synas och sälja mest till privatpersoner.


Kontaktpersoner

Malin Eliasson
Marknad & kommunikationsansvarig
Malin Eliasson