2023-03-17 10:17Pressmeddelande

Kitchens by Paul lanserar ny e-handel på Vendres plattform.

Vendre är stolta över att presentera lanseringen av Kitchens by Pauls nya e-handel på vår plattform. Kitchens.se drivs av Paul Badran, som under senaste tiden gjort sig aktuell genom att rita fantastiska kök för några av Sveriges mest kända profiler, däribland Petra Tungården, Kenza och Bianca Ingrosso. Med hans innovativa och personliga stil har han blivit en välkänd expert på köksdesign och inspirerar dagligen tusentals människor att skapa sina egna drömkök. Nu är det möjligt för alla att uppleva fantastisk köks- och inredningsdesign genom Kitchens nya e-handel & introduktionen av Miathéo Stockholm - köksluckor till IKEA-stommar. 

Kitchens by Paul har arbetat tillsammans med Vendre för att skapa en unik design av e-handeln. Resultatet är en modern och användarvänlig plattform som gör det enkelt för kunder att navigera och hitta de produkter de behöver. Med enkelhet och användarvänlighet i åtanke har Kitchens by Paul skapat en sömlös köpupplevelse för sina kunder. 

“Vi är jättenöjda och stolta över vår nya webb som kommer att bli den största e-handelsplattformen med utvalda produkter för ditt hem. Sortimentet är handplockat från utvalda varumärken och varumärken som hittills inte funnits i Sverige. Vårt fokus är unika möbler och design” säger Paul Badran, grundare av Kitchens by Paul.

Kort efter lanseringen av den nya e-handeln introducerar Kitchens by Paul även Miathéo Stockholm, varumärket som kommer att revolutionera din köksdesign! Miathéo Stockholm specialiserar sig på att producera exklusiva och högkvalitativa köksfronter som är specifikt designade för att passa dina IKEA-skåp. Produkterna är tillverkade av hållbara och kvalitetssäkra material som kommer i flera färger och utföranden. 

“Miathéo kommer att bli en stor del av kitchens.se framöver och till att börja med så  lanserar vi köksfronter som passar IKEA-stommar. Vi har tagit fram exklusiv design och ett prisvärt köksalternativ. Senare i år kommer vi också att ta fram egna produkter” fortsätter Paul Badran.

Besök den nya e-handeln på kitchens.se för att utforska Miathéo Stockholms produkter och hitta inspiration och möbler till ditt hem.


Om Vendre

Vendre är en standardiserad lösning som du kan starta med - eller byta till - och fortsätta växa upp tills du omsätter en halv miljard. Vendre är skalbart och du lägger till funktioner ju mer du växer. Oavsett om det är integrationer, avancerade funktioner för B2B-försäljning eller om du ska synas och sälja mest till privatpersoner.


Kontaktpersoner

Malin Eliasson
Marknad & kommunikationsansvarig
Malin Eliasson