2019-02-12 10:37Pressmeddelande

Geggamoja byter från Magento till Vendre

null

Systrarna Sara Marmsjö Sidenbladh och Anna Rietz hade en dröm om att driva företag ihop som både systrar och mammor. De började då med att designa och sy barnkläder i sin mormors källare. De saknade roliga och snygga barnkläder på marknaden och ville skapa ett eget märke som tillverkades med ansvar för den värld deras barn skulle växa upp i. Det blev fröet till det som idag är Geggamoja, och deras toplinemössor bärs av tiotusentals barn.

Ekologiskt och hållbart

Att välja ekologiska och hållbara material jämfört med konventionella material har alltid varit viktigt för Sara och Anna. “Vi vill bidra till att skydda natur och djur samt människan som arbetar med vår produktion. Det kostar lite mer men är värt det. "Vi säljer inte vilken skit som helst, vi säljer Geggamoja” berättar Sara stolt.

Flytten från Magento till Vendre är ett steg i Geggamojas satsning på e-handeln och en närmare kommunikation med kunderna. "Vi såg att vi inte kunde fortsätta växa i den takt vi behöver med Magento som plattform. Vi behövde en säker och snabbjobbad plattform där vi smidigt kan anpassa och jobba i själv, utan att behöva vara utvecklare" säger Sara. 

Förutom ny plattform så lanseras nu även en kundklubb för Geggamojas trogna kunder samt sortimentet Online Only! med produkter som endast går att köpa online. 


Om Vendre

Vendre är en standardiserad lösning som du kan starta med - eller byta till - och fortsätta växa upp tills du omsätter en halv miljard. Vendre är skalbart och du lägger till funktioner ju mer du växer. Oavsett om det är integrationer, avancerade funktioner för B2B-försäljning eller om du ska synas och sälja mest till privatpersoner.


Kontaktpersoner

Malin Eliasson
Marknad & kommunikationsansvarig
Malin Eliasson
Gabriel Nordström
CCO & Delägare
Gabriel Nordström